Om goed te kunnen zien of je stukje vlees al lekker gaar is (of juist niet!) is een vlees thermometer ideaal. Je steekt hem eenvoudig in het stuk vlees of vis en af en toe even kijken door de klep open te doen of de temperatuur nog goed is. Er bestaan echter heel veel van deze thermometers voor de barbecue maar welke is nu goed? En is duurder altijd beter? Vaak niet. Wij zetten de beste en goedkoopste op een rij.

Weber digitale thermometer

Weber Digitale Thermometer

Weber is een bewezen merk in de barbecue wereld en ook deze digitale thermometer doet wat hij moet doen. Perfect gegrild vlees vraagt om een thermometer waarmee u de kerntemperatuur op kunt meten. Met deze digitale thermometer is dat een fluitje van een cent. Bekijk de thermometer hier!

Patton Emax Bluetooth Smart thermometer

Patton Emax Bluetooth Smart thermometer incl. 3 RVS probes

Hou je van gadgets? Dan is zo’n draadloze bluetooth thermometer helemaal iets voor jou! Deze thermometer leg je buiten de barbecue en kun je draadloos verbinden met jouw mobiel. Hiermee lees je eenvoudig de temperatuur af zonder op te staan!

Weber iGrill Mini

Weber iGrill Mini

Iets duurder maar dan ook nog preciezer. Deze Weber iGrill Mini is een handige zakthermometer die je dus overal mee naar toe kunt nemen. Geen gedoe met het opendoen van de barbecue.

Zoek je nog meer thermometers of misschien een barbecue inclusief thermometer? Check alle zoekresultaten uit onze webshop HIERRRR.

Alternatieven


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel