De zomer van 2020 is al volop in gang en daarbij horen natuurlijk lekkere wijnen. Ideaal bij een barbecue is het drinken van een frisse zomerwijn en hierbij past een sauvignon blanc perfect. Deze Franse wijn is lekker fris en fruitig, maar ook zeer smaakvol.

Om jouw zomeravond perfect te maken, zetten we een paar van de lekkerste sauvignon blanc wijnen op onze website op een rij.

Wijnpakket sauvignon blanc

Als begin starten we direct met een heel pakket! Dit pakket met 6 flessen sauvignon die zorgvuldig geselecteerd zijn kun je alle smaakprofielen van deze heerlijke druif ervaren.

Wijnpakket Sauvignon Blanc

San Tanaro Langhe DOC

Uit de heuvels van Langhe, de beroemde wijnstreek in Piemonte met zijn rijke geschiedenis en bijzondere wijntradities, komt deze San Tanaro Bianco. Een wonderschone blend van de druiven Chardonnay en Sauvignon Blanc, die perfect rijpen langs de oevers van de rivier Tanaro.

San Tanaro Langhe DOC Bianco

Calle Principal

De wijnen van Calle Principal hebben niet alleen lovende reacties van onze klanten ontvangen, maar wisten ook tal van medailles en onderscheidingen in de wacht te slepen. Die eer is deze overheerlijke Sauvignon Blanc, kakelvers uit de kelder van het Spaanse wijnhuis, nog niet ten deel gevallen. Maar daar kunnen we op wachten. Want ook deze Calle Principal Sauvignon Blanc Edicion Limitada is weer zo’n sublieme frisse wijn vol finesse en smaakvol tropisch fruit. Rijp en stijlvol. Een aanrader!

Calle Principal Sauvignon Blanc Edicion Limitada

Finca Santa Bella

Een heerlijk fruitige Sauvignon Blanc uit Argentinië met een prachtige medaille. De druiven voor deze wijn zijn geteeld in de met zorg onderhouden wijngaarden van wijnhuis Finca Santa Bella. Op het perfecte moment geoogst om alleen de allerbeste wijn te krijgen. Soepele wijn met een verleidelijk en fruitig karakter. Genieten!

Finca Santa Bella Sauvignon Blanc

Alternatieven


Familie Meiland wijnen exclusief bij Wijnvoordeel